Üdvözlünk Vendég! Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj
2024. április 23 - 15:40

Ma Béla napja van. Sok boldogságot kívánunk!

Sikeres volt a második balfi egészségnap

A Balfi Kulturális Egyesület második alkalommal rendezte meg az egészségnapot "Mozogj az egészségedért" címmel.  Nagyon sokan vettek részt a rendezvényen és vették igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat és előadásokat. A Pannon Halláscentrum hallásvizsgálattal, az Optun '97 Kft. látásvizsgálattal, a Soproni Mentőalapítvány vérnyomás, vércukor, testtömegindex méréssel, a Soproni Reiki egyesület a reiki bemutatásával, a Kincses Ferencné a BEMER mágnesterápiás készülék bemutatásával, kipróbálásával jelentkezett. Lehetőség nyílt a falvonoidok megismerésére vetített képes előadás keretében, odakint a rendezvénysátorban egészséges ételeket és italokat kóstolhattak a résztvevők a Kulturális Egyesület tagjainak jóvoltából, nagyon sok ismeretterjesztő anyag is rendelkezésre állt.

A programot Kocsis János képviselő, a részönk. elnöke nyitotta meg, majd következett a másfél kilométeres távra a bemelegítés, a Dirty Dance Egyesület táncosaival, Tóth Andrea vezetésével. Ezen már természetesen a sztárvendég, Fekete Pákó is részt vett, majd  a rajt után végigfutotta a sok nevezővel együtt a távot. Alig szusszanhatott, mert megrohanták az autogramkérők. Közben minden helyszínen folytatódtak az egészségügyi programok. Végül nagyok sok nyeremény került kisorsolásra, fődíjént egy kerékpár, amit Tóth András nyert. Oklevelet kapott a legfiatalabb és legidősebb   (83 éves!) résztvevő aki teljesítette a távot.

Végül egy sikeres helyi rekordkísérlet tanúi lehettünk: egy időben, egy helyen legtöbben almát fogyasztók helyi rekordját sikerült felállítani.

A jóhangulatú rendezvény az esti órákban ért véget.

A szervezők nevében ezúton is köszönjük a támogatók (kiemelten a Pet-Pack Balfi Ásványvíz Üzeme, és a Pro Kultúra Kft.) segítségét. Köszönet a balfi vállalkozóknak, akik szép számban és jelentős összegekkel segítettek, köszönet az "Egy Csepp Figyelem Alapítvány"-nak a mérési anyagokért,  és természetesen köszönet mindazoknak, akik a méréseket és programokat díjmentesen biztosították.

♦♦♦ Módosítva: 2009-06-22 ♦♦♦

írta: sobaten
Vissza a főoldalra   ◊   Vissza a cikkekhez
Valid XHTML ImpresszumKapcsolatTárhely
© Coypright 2008 Balf honlapja ♦ Minden jog fenntartva!
Designed and Coded by Homoki-Farkas Dániel & honlapkészítés-javítás weboldalszerviz.hu 2011
Valid CSS
Tested on IE7 and Firefox

Az oldal 0.0052 másodperc alatt készült el.

SPAM SPION   Google analytics   Idézetek   www.merleg.biz
Tradicionális Usui Reiki