Üdvözlünk Vendég! Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj
2024. április 19 - 10:22

Ma Emma napja van. Sok boldogságot kívánunk!

Versünnep-könyvbemutató

Drámai erejű kultúrtörténti pillanatoknak lehettek tanúi mindazok, akik eljöttek a József A. Műv. Házba április 9-én csütörtökön, a Költészet Napja keretében rendezett könyvbemutatóra.

A Költészet Napjáról és a Radnóti Évről szóló megemlékezést követően H. Nagy Cecília Radnóti Miklós: A la recherche című  versét mondta el, majd kezdetét vette a tulajdonképpeni bemutató. Először egy dal következett Ulrich Judit előadásában,  Judit Kövesi György egy versét énekelte, ezután a Civitas PInceszínház társulata mutatott be Ifj. Kövesi György rendezésében egy részletet a könyvből. Ezt követően Huszár László ismertette a Szellőztetett epizódok c. művet, a könyv szerkezetét, jelentőségét. Majd Kövesi György, aki jelenleg komoly betegséggel küzd - órási emberi tartásról téve tanúbizonyságot - olvasott fel néhány verset a közönségnek. Az Ő Közönségének.

Végül Benkő József a közeli barát és pályatárs köszöntötte a hármas jublieumot  (60. születésnap, negyven év az irodalomban, és 35 év a Civitas-szal) ünneplő szerzőt.

Az este a könyvek dedikálásával ért véget és még- egy szűkebb körben a késő esti órákig folytatódott a beszélgetés, a könyv méltó ünneplése.

Kiemelt köszönet illeti meg mindazokat, akik ennek az értékes és szép műnek a létrejöttében  bármilyen segítséget nyújtottak.

írta: sobaten
Vissza a főoldalra   ◊   Vissza a cikkekhez
Valid XHTML ImpresszumKapcsolatTárhely
© Coypright 2008 Balf honlapja ♦ Minden jog fenntartva!
Designed and Coded by Homoki-Farkas Dániel & honlapkészítés-javítás weboldalszerviz.hu 2011
Valid CSS
Tested on IE7 and Firefox

Az oldal 0.016 másodperc alatt készült el.

SPAM SPION   Google analytics   Idézetek   www.merleg.biz
Tradicionális Usui Reiki