Üdvözlünk Vendég! Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj
2024. július 21 - 1:36

Ma Dániel napja van. Sok boldogságot kívánunk!

József A. Műv. Ház
Információk

Címünk: 9494 Sopron-Balf, Fő u. 27.

A művelődési ház vezetője: Huszár László, Tel.:20/4537911  Helyettes: Huszár Lászlóné, Tel.:20/5636092

e-mail: huszarlaszlo@aplusnet.hu
 vagy hl@prokultura.hu
A műv. ház még elérhető a muvelodesihazbalf@pr.hucímről is.

 

  A Pro Kultúra balfi József Attila Művelődési Házának hivatalos nyitvatartása és működési rendje

 

 

  

1. A művelődési házban kereskedelmi tevékenység nem folytatható. Nem fogadunk termékbemutatókat és árusokat!

2. Előzetes bejelentés, személyes megbeszélés és szerződéskötés alapján – bérleti díj ellenében – szívesen fogadunk családi és céges zártkörű rendezvényeket, amennyiben az összeegyeztethető az éves programokkal, munkarenddel.

3. A művelődési házban bármilyen program, próba, csak a Pro Kultúra József A. Műv. Háza által biztosított ügyeletes jelenlétében folytatható, kulcsot senki nem kaphat a házba beosztott közművelődési dolgozókon és személyzeten kívül.

4. A József Attila Művelődési Ház előzetes egyeztetés alapján térítésmentesen fogadja a helyi civil szervezetek gyűléseit, a részönkormányzati és önkormányzati gyűléseket, ünnepélyeket. továbbá az állatorvos és a falugazdász számára biztosít fogadóórát, valamint alkalmanként, – szintén előzetes egyeztetés alapján – helyet biztosít a balfi tagiskola és tagóvoda eseményeinek, programjainak.

 

kivételesen, a fenntartóval történő egyeztetés szerint, méltányosság alapján a „Mozdulj…” gyermekaerobik csoportot a balfi szülők kérésére nyitvatartási időn kívül fogadjuk!

Egyben felhívjuk szíves figyelmüket, hogy intézményünk meghatározott rend, (munkaterv) szerint és célokkal, nem ad hoc módon működik. Jó volna, ha ezt mindenki megértené a közös ügy érdekében, ezért a következőkben nyitvatartási időn túl és szünnapon nem áll módunkban más csoportnak helyet biztosítani, mert ezzel alaptevékenységünk, a tulajdonképpeni művelődési-kulturális munka biztosítása (kiállítások létrehozása és nyitvatartása,eseti koncert vagy színházi próbák, buszos csoportoknak szóló helytörténeti, történelmi filmvetítések, állandó kiállításunk csoportos látogatóinak fogadása, konferenciák, megbeszélések megrendezése) válik lehetetlenné. Nekünk fő feladatunk és kötelességünk is - a fenntartóval egyetértésben - a kitűzött kulturális-nevelési célok érdekében kialakított, átgondolt és bevált munkarend biztosítása a művelődési házban, ami időnként ütközhet egyéni és csoportérdekekkel.

 

 indenkire vonatkozik, hogy   a belépődíjas, vagy bevételes rendezvényeket, csoportfoglalkozásokat,  csak bérleti szerződés megkötésével, a fenntartó által meghatározott bérleti díj megfizetése ellenében, a szerződésben foglalt törvények és rendeletek alapján lehet megrendezni.

2011. január 1-től a bérleti díjak:

rendszeres csoportfoglalkozások esetén 1500 Ft+Áfa, br. 1905.- Ft/óra, eseti rendezvényre (bál, családi esemény, stb) 36.500.-Ft+ ÁFA. bruttó 50.000.-Ft.

 

 

    

 

Hétfő: 17-20

 

Kedd: szünnap

 

 

 

Szerda: 17-20

Csütörtök: 17-21

Péntek: 17-20

Szombat-vasárnap: eseti nyitvatartás

  A balfi József A.Műv Ház a  Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. intézményeként, annak fenntartásában  működik.

 

Megjegyzés:

írta: sobaten
Valid XHTML ImpresszumKapcsolatTárhely
© Coypright 2008 Balf honlapja ♦ Minden jog fenntartva!
Designed and Coded by Homoki-Farkas Dániel & honlapkészítés-javítás weboldalszerviz.hu 2011
Valid CSS
Tested on IE7 and Firefox

Az oldal 0.006 másodperc alatt készült el.

SPAM SPION   Google analytics   Idézetek   www.merleg.biz
Tradicionális Usui Reiki