Üdvözlünk Vendég! Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj
2024. június 14 - 1:32

Ma Vazul napja van. Sok boldogságot kívánunk!

Balfi SE

A Balfi SE elnöke Bognár Sándor. (tel. 06/707782605) A csapat mintegy 35 igazolt játékossal rendelkezik. (Az első csapat a megyei II. osztályban szerepel, a második, tartalékcsapat az osztály tartalékbajnokságában). Néhány éve sikeres női labdarúgó csapatunk is van, akik kispályás kupákon érnek el komoly sikereket.

A sportegyesület 2000 májusában alakult. Az első   években a megyei IV. osztályban szerepeltünk, a 2003-2004-es bajnokságban a csapat megnyerte a bajnokságot és így a megyei III. osztályba való szereplésre szerzett jogot, ahol azóta is folyamatosan szereplünk, inkább több, mint kevesebb sikerrel. A felnőtt csapat a hat év alatt négyszer végzett érmes helyen, a másik két évben sem kellett szégyenkeznünk, negyedikek, ill. hatodikak voltunk. Ez egy ilyen kis közösségtől nagyon jó eredménynek mondható, szinte egy nagy családot alkot a társaság.

A megyei III-ban való szereplés óta tartalék csapat indítása is kötelező, ők is szintén szép eredménylistát tudnak felmutatni.

Amire külön büszkék lehetünk, társadalmi munkával egy korszerű öltözőt építettünk, ami szintén a közösség erejét mutatja.

A tavaszi szezonra való felkészülést   2011. január 14-én pénteken 19 órakor kezdjük.

Ezúton is kérem, hogy aki Balfon él és szeretne futballozni, keressen meg személyesen a fenti telefonszámon, hogy időpontot tudjun k egyeztetni.

 Bognár Sándor elnök

írta: sobaten
Valid XHTML ImpresszumKapcsolatTárhely
© Coypright 2008 Balf honlapja ♦ Minden jog fenntartva!
Designed and Coded by Homoki-Farkas Dániel & honlapkészítés-javítás weboldalszerviz.hu 2011
Valid CSS
Tested on IE7 and Firefox

Az oldal 0.0053 másodperc alatt készült el.

SPAM SPION   Google analytics   Idézetek   www.merleg.biz
Tradicionális Usui Reiki