Üdvözlünk Vendég! Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj
2024. március 28 - 23:03

Ma Gedeon napja van. Sok boldogságot kívánunk!

XI. BALFI SZÜRETI NAPOK

A most következő Szüreti Napokon is álljanak őrt a helyükön a madárijesztők! Idén hetedik alkalommal strázsálnak majd a domboldalon, ha Önök is úgy akarják! Várjuk a jobbnál-jobb ötletes figurákat, augusztus 15-től bárki kihelyezheti saját alkotását a szokásos helyre, a buszfordulóhoz, a domboldalra.

A madárijesztők országosan ismertté tették falunkat, bárki hall a szüreti napokról, első kérdése, hogy „Ugye lesz madárijesztő kiállítás idén is?”. Tegyünk róla, hogy legyen! A legjobbakat a szüreti bálon díjazzuk!

Szüreti felvonulás

Kérjük a kedves balfiakat, hogy idén is minél nagyobb számban beöltözve, vagy feldíszített járműveikkel vegyenek részt a szüreti felvonuláson, mely immár jelentős idegenforgalmi vonzerőt képvisel, ne okozzunk csalódást! A felvonulás kezdete 15 óra, gyülekező a volt HÖR laktanyánál fél háromtól! A tavalyi évhez hasonlóan a beöltözött felvonulók a gyülekezőnél a szüreti bálra!tiszteletjegyet kapnak

Legszebb porta

Balf hangulatának meghatározója a szüreti napok alkalmából a feldíszített porták látványa. Kérünk idén is minden balfit, elsősorban a szüreti felvonulás útvonalán, de a többi utcában is, hogy díszÍtse ki portáját! A legjobbak ismét díjat kapnak!

Borverseny

Már hagyományosan meghirdetjük

Balfi Borversenyt! Kérjük a kis- és nagy termelőket, de azokat is, akik csupán saját szükségletre készítenek bort, portékájukkal nevezzenek. A versenyre 2008 év balfi borait várjuk! A benevező borokat (fajtánként négy palackkal, mert a rendezvénysátorban is versenyeztetünk) a Krokodil Étteremben, a Szomjas Szúnyog Kiskocsmában, valamint a kultúrházban és Ambrus Csabánál lehet leadni, 2009. aug. 19-ig. Nevezési díj fajtánként 400.- Ft (100 Ft/palack). A borokat szakértő zsűri bírálja el augusztus 21-én, a díjak átadására a rendezvénysátorban kerül sor augusztus 29-én, a Szüreti Napokon. Ugyanitt adják át a helyszínen alakult közönségzsűri által odaítélt közönségdíjat!

 

Gyertek madárijesztők!

♦♦♦ Módosítva: 2009-08-18 ♦♦♦

írta: sobaten
Vissza a főoldalra   ◊   Vissza a programokhoz
Valid XHTML ImpresszumKapcsolatTárhely
© Coypright 2008 Balf honlapja ♦ Minden jog fenntartva!
Designed and Coded by Homoki-Farkas Dániel & honlapkészítés-javítás weboldalszerviz.hu 2011
Valid CSS
Tested on IE7 and Firefox

Az oldal 0.0047 másodperc alatt készült el.

SPAM SPION   Google analytics   Idézetek   www.merleg.biz
Tradicionális Usui Reiki