Üdvözlünk Vendég! Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj
2023. június 9 - 22:54

Ma Félix napja van. Sok boldogságot kívánunk!

ADVENT 2010.

 

Nagyon szépre sikerült az adventi ünnepség idén, a hangulatot csak fokozta az egyre erősödő havazás, aminek bizony a műsor kezdete előtt néhány perccel még nyoma sem volt. Ennek ellenére a közönség is becsülettel kitartott mindvégig, bár kényszerűségből – hiszen sem elektromos balesetet nem szerettünk volna, sem azt, hogy akár a szereplők, akár a nézősereg agyon ázzon-fázzon – úgy húsz perccel rövidebb lett a műsor a tervezettnél.  A műsort H.Nagy Cecília vezette, aki a záróképben Babits Mihály: Zsoltár gyermekhangra című versét adta elő a balfi iskolások kíséretében. A rövidített program mégis kerek egészet adott, hiszen odabent könyvbemutató (Nagyné Samu Henrietta: Mézes világ),mézeskalács kiállítás, adventi díszek kiállítása (Kovács Ferencné,  majd a Song Office karácsonyi műsora várta a vendégeket, természetesen illatos forralt bor, forró tea és édesség is fokozta a hangulatot.
Köszönjük az óvoda és a felkészítő óvónénik munkáját, az iskolások szép szereplését – a pedagógusok, köztük első sorban Katica tanító néni (Janiga Katalin)  – kiemelkedő, lelkes  tevékenységét.
Ugyancsak köszönjük a Balfi Kórus és Baader Erik karnagy úr kitűnő szereplését, és megértését is a körülmények alakulása miatt.
Antal atya beszédét követően idén is kigyulladt az első adventi gyertya fénye a hatalmas koszorún,(Kovács Ferencné munkája) a látogatók gyönyörködhettek a Betlehemben, a megvilágított angyalban (Bokán Csilla és Szepes Péter munkája, a felépítésben Huszár Ádám segített.)
A kinti műsor végeztével a színpadon a Song Office társulata (Körei Katalin vezetésével)  sok örömet szerzett dalaival a házat megtöltő közönségnek.

♦♦♦ Módosítva: 2010-12-06 ♦♦♦

írta: sobaten
Vissza a főoldalra   ◊   Vissza a cikkekhez
Valid XHTML ImpresszumKapcsolatTárhely
© Coypright 2008 Balf honlapja ♦ Minden jog fenntartva!
Designed and Coded by Homoki-Farkas Dániel & honlapkészítés-javítás weboldalszerviz.hu 2011
Valid CSS
Tested on IE7 and Firefox

Az oldal 0.0055 másodperc alatt készült el.

SPAM SPION   Google analytics   Idézetek   www.merleg.biz
Tradicionális Usui Reiki